Top
arici

Wunderkraft.ro – Magazin dedicat produselor creative realizate de minți inspirate

Dintr-o experiență de 3 ani de zile de evenimente, ateliere, expozitii, târguri și multe altele am descoperit frumusețea și utilitatea reciclării creative. Am cunoscut artiști și creativi care pot să facă dintr-un material minuni. Care pot lua o foaie de revistă și să o transforme într-o poșetă sau bijuterie, un banner stradal să-l facă mapă de birou sau husă de tabletă, o bucată de lemn  s-o finiseze într-un papion excepțional.

Tot în această experiență, trecătorii prin activitățile de reciclare creativă ne-au cerut, într-un fel sau altul, un loc în care toate aceste produse să fie adunate și să-și spună povestea. Dintr-o nevoie de produse inspirate din creativitate, s-a născut platforma www.wunderkraft.ro, prima platformă dedicată exclusiv produselor reciclate creativ din România.

Intră pe www.wunderkraft.ro să experimentezi locul în care rescriem povestea lucrurilor, în care artiștii se adună și îți oferă produse unice și personalizate. Este acel loc în care poți găsi un produs care te inspiră sau poți comanda artistului un altceva adaptat nevoilor tale.

www.wunderkraft.ro îți oferă produsul, dar și serviciul, ideea sau uneltele necesare. Oferta este variată și se adresează atât utilului cât și frumosului. Găsim obiecte creative pentru femei, bărbați și copii (bijuterii, papioane, genți, haine sau jucării), produse de casă și grădină (obiecte de iluminat, mobilier din paleți, coșulete din hărtie împletită), artă și produse speciale de sărbători (decorațiuni de Crăciun, cadouri și alte cele).

Pentru companii, organizații și școli, www.wunderkraft.ro oferă servicii în domeniul reciclării creative (ateliere și amenajări) cu meșteri cu experiență de peste 3 ani de zile în organizarea de evenimente.

Iar ca meniul să fie complet, pentru cei cărora le place să își pună în practica propriile idei creative, secțiunea Unelte este dedicată produselor Dremel, unelte de hobby și precizie (de la pistoale de lipit, la unelte de gravat și pirogravat sau unelte multi-funcționale).

Răsfoiește lumea plină de culoare pe www.wunderkraft.ro, iar dacă vrei sa stai cu ochii pe noutățile noastre urmărește-ne pe https://www.facebook.com/wunderkraft.ro. Dacă deja știți ce vreți, ne găsiți foarte ușor și pe comenzi@wunderkraft.ro sau ne auzim la 0748.567.940/0726.375.418.

Comments are closed for this post.