Top
PENTAX Image

Relaxare si mesterit la Roaba de Cultura

Proiectul „Roaba de cultura” este desfasurat in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si ofera in mod gratuit alternative active pentru petrecerea timpului liber in natura, prin intoarcerea la valori, cultura si dialog.

Desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, zona Pescarus, proiectul Roaba de Cultura propune publicului concerte, expozitii, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru si proiectii de filme. Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat.

In acest context, am fost invitati sa tinem un atelier de reciclare creativa. Am venit cu PET-uri si ghemuri si am invitat doritorii la o sesiune de realizat bratari. Noi am venit cu indicatiile de baza iar participantii s-au dovedit a fi foarte receptivi. Si-au ales cu grija combinatiile de culori iar in cateva clipe rezulatele puteau fi admirate. Pozele surprind cel mai bine procesul creativ.

Comments are closed for this post.