Top
green

Reciclare Creativă – partener în proiectul Make it green, make it count!

Timp de două luni am susţinut proiectul Make it green, make it count! iniţiat de AIESEC Bucureşti. A fost un proiect de educaţie ecologică care s-a adresat copiilor de gimnaziu propunându-şi creşterea nivelului de conştientizare a problemelor de mediu, al importanţei reciclării precum şi crearea de parteneriate între şcolile participante şi companiile de reciclare.

Au fost multe activităţi, mulţi participanţi şi multe zile iar rolul nostru a fost, ca întotdeauna, să împărtăşim pasiunea noastră pentru reciclare creativa şi ni l-am îndeplinit din plin! I-am iniţiat pe cei 8 traineri internaţionali în arta reciclării creative iar aceştia, la rândul lor, le-au împărtăşit-o copiilor cu care au interacţionat în cadrul proiectului iar rezultatele au fost impresionante!

Am fost chemaţi la final sa jurizăm obiectele create de copii în cadrul orelor special organizate şi sarcina a fost extreme de dificilă. Fiecare obiect este unic, estetic, îmbină numeroase materiale reciclate şi multe îndeplinesc şi un rol cât se poate de practic: un taburet din pet-uri, o vază din pet cu o floare deja plantată în ea, un discobol din bucăţi de CD-uri, o scenă de natură moartă din recipiente de plastic, becuri şi sfoară, un mic animăluţ din hârtie şi multe multe altele pe cât de diferite pe atât de frumoase.

Vom reveni cu fotografii în curând.

Felicitări participanţilor şi să la cât mai multe evenimente de acest gen!

Comments are closed for this post.