Top
DSC04443

Reciclare Creativa la Scoala Stefan Odobleja din Bucuresti

Am fost invitati sa organizam un atelier de reciclare creativa pentru doua clase de prescolari de la Scoala Stefan Odobleja din Bucuresti. Cum mai sunt doar cateva zile pana pe 1 martie ne-am zis ca ar fi dragut ca ei sa realizeze ceva special pentru mamele lor. Si ce altceva poate fi mai dragut decat sa primesti de la copilul tau creatii facute chiar de manutele lui. Asa ca le-am povestit de reciclare creativa si am exemplificat cu vaze din PET si o felicitare frumos ornata cu nasturei de toate culorile, continand un mesaj sincer, venit din suflet. Dupa ce am aflat cam ce le-ar placea lor sa creeze si bucurosi ca vazele s-au numarat printre raspunsurile lor, ne-am pus pe treaba.

Noi am venit cu indicatiile necesare, i-am ajutat sa le realizeze, insa la colorat le-am dat mana libera. Fiecare a incercat sa creeze o vaza cat mai frumoasa si mai colorata, printre desenele lor regasind curcubee, masinute, flori, casute si multe alte lucruri. Dupa o pauza binemeritata, fiecare si-a pus creatia la uscat iar noi am trecut la etapa a doua: realizarea felicitarii. Floricele si fluturasi si-au facut rapid aparitia pe fiecare dintre acestea dupa care i-am ajutat sa scrie un mesaj pentru mamele lor.

Ce ne-a bucurat cel mai mult a fost faptul ca la final copiii s-au declarat incantati de reciclarea creativa, ne-au imbratisat si ne-au facut sa promitem ca vom reveni si a doua oara. Ceea ce inseamna ca le-a placut:)

Comments are closed for this post.