Top
DSC04906

Reciclare Creativa la Knauf Insulation

Cu toate ca este unul din principalii jucatori pe piata materialelor izolante, Knauf Insulation acorda mai mare atentie mediului inconjurator utilizand in mare parte materiale reciclabile. Si cine nu a lipsit de la evenimentul de prezentare a raportului anual al companiei? Ati ghicit!

Am fost alaturi de ei la conferinta de presa sustinuta in 10 aprilie la cafeneau Readers din Bucuresti unde am realizat doua obiecte de mare impact din materiale reciclabile. Jurnalisti, ingineri si pr-isti , toti ne-au dat o mana de ajutor si au mesterit alaturi de echipa Reciclare Creativa.

Curiosi fiind ce se poate face dintr-un calendar vechi, unii au privit de la distanta dar cei mai indrazneti au fost atenti la indicatiile colegului nostru, maestru in arta origami, si au construit impreuna un super glob din hartie.

Atelierul de reciclare creativa s-a continuat cu realizarea unor „bombo-scrumiere” din aluminiu si suporturi din pet-uri, lucrate cu indemanare. Doamnele au fost foarte incantate sa invete si sa prezinte mai departe aceasta tehnica in timp ce domnii se gandeau cum sa mai reutilizeze dozele de bere si in alte feluri :)

In final rezultatele au fost pe masura asteptarilor si echipa Reciclare Creativa a plecat stiind ca misiunea lor a fost indeplinita.

Comments are closed for this post.