Top
936536_10151366636230863_554111724_n

Reciclare Creativa la Green Biz Forum

Pe 24 aprilie 2013 revista Biz a organizat a 7-a editie a Green Biz Forum la Hotel Howard Johnson Bucuresti, sala Platinum. Temele de discutie ale editiei de anul acesta au avut in vedere identificarea asteptarilor si predictiilor pentru 2013, a produselor bio preferate de consumatorii romani, dar si a motivelor care stau la baza alegerii acestor produse pentru care platim, uneori, si de trei ori mai mult decat pretul obisnuit.

Reciclare Creativa si-a facut simtita prezenta la acest Forum, echipa noastra ocupandu-se de partea decorativa a evenimentului. Am mizat pe simplitate, diversitate si culoare, asa ca am decis sa amplasam pe fiecare masa cate un obiect reciclat creativ. Sticlute ingenios decorate, cosulete din hartie si din carlige, cutiute din carton si vaze din role de hartie si-au facut rapid aparitia pe fiecare masa. Scena nu a fost uitata asa ca am decis sa ii dam putin farmec si personalitate prin amplasarea unei stele din hartie si a catorva sticlute viu colorate.

Ne bucuram ca am avut ocazia sa fim prezenti la Green Biz Forum si speram sa mai avem ocazia sa ne ocupam de partea decorativa a altor evenimente de acest gen!

foto credit: Vali Mirea Photography

Comments are closed for this post.