Top
14037_401989029908900_2045431771_n

Atelier de bijuterii din hartie la Arca Urbana

Reciclare Creativa a poposit in Arca Urbana pentru un atelier de bijuterii din hartie. A fost o ocazie tocmai buna pentru noi sa descoperim acest spatiu nou aparut in peisajul bucurestean…si ne-a placut. De vrei sa-ti petreci timpul liber intr-un mod creativ si relaxant, aici e locul potrivit. In plus, de doua ori pe saptamana, la Arca Urbana, te așteapta ateliere de creație, seminarii și proiecții, discuții libere pe diferite teme actuale, persoane cu inițiativa, tineri meșteșugari. Asadar, Arca Urbana se anunta a fi un loc cat se poate de interesant…

Atelierul nostru s-a derulat intr-o atmosfera calda, cu ceai si muzica buna. Am mizat pe varietate asa ca am ales sa experimentam alaturi de participanti mai multe modele de bijuterii. Am vrut sa le aratam ca hartia poate fi privita si dintr-o alta perspectiva, mai creativa, si spunem noi ca ne-am atins scopul. Noi am venit cu indicatiile de baza insa am vrut ca fiecare sa-si dea frau liber imaginatiei asa ca i-am lasat pe ei sa descopere singuri ce valori poate capata o banala bucata de hartie de care nu mai avem nevoie.

Brose, lantisoare si bratari care mai de care mai interesante si-au facut rapid aparitia pe masa de lucru, pesemne creativitatea participantilor a fost la inaltime. Ne-am bucurat ca toata lumea a fost receptiva si dornica sa invete noi tehnici de reciclare creativa. Ne-am simtit excelent in acest spatiu dedicat evadarii din cotidianul bucurestean, asa ca speram sa ne imbarcam cat de curand in Arca cu un alt atelier cel putin la fel de captivant.

Multumim Arca Urbana pentru invitatie si tuturor participantilor!

Comments are closed for this post.