Top
aqua fest reciclare creativa

Reciclare Creativa la Aqua Fest 2013

Asociaţia D‘Avent, în colaborare cu Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, va participa la Festivalul Aqua Fest Bucuresti – 2013. Ne-am propus să aducem o tentă de pasiune, imaginaţie şi drag de artă prin ateliere de reciclare creativă în stradă și obiecte care mai de care. Piesa de rezistență va fi o barcă realizată integral din PET-uri cu ajutor special de la Publicicleta, pe care o vom lansa pe apă în cadrul festivalului. Realizată din câteva sute de peturi, bărcuţa va pluti pe Lacul Cişmigiu începând cu 18 mai 2013. Aruncaţi o privire după ea şi vizitați-ne la ateliere!

 Pe întreaga perioada 10 mai – 9 iunie, vor fi organizate evenimente speciale in zonele acvatice din București (aqua parcuri, piscine, fântâni arteziene etc.), precum şi concursuri de pescuit sportiv si acţiuni de ecologizare a unor lacuri bucureştene la care vor lua parte sute de elevi si studenţi. Nu vor lipsi colocvii pe tema apei şi, bineînțeles, ateliere de reciclare creativă.

Noi vă așteptăm cu patru ateliere:

– Sâmbătă, 11 mai, 15:00- 19:00 în zona Cercului Militar Naţional
– Duminică, 12 mai, 15:00- 19:00, în faţa Teatrului Odeon
– Sâmbătă, 18 mai, 15:00- 19:00 zona Parcul Cismigiu, pe pajiştea de pe malul lacului vis-a-vis de  Restaurantiul Monte Carlo.
– Sâmbătă, 1 iunie, 15:00- 19:00 zona Parcul Herăstrău, în spatele pavilionului H

Evenimentele din cadrul Aqua Fest – 2013 vor fi realizate în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti,  Administraţia Lacuri. Parcuri. Agrement – Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, RATB, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso”, Institutul Cultural Turc „Yunus Imre”, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti, Consiliul Municipal al Elevilor Bucureşti şi alte organizaţii din Capitală.

Sponsorii festivalului sunt Aqua Carpatica și Apa Nova București.

Ar trebui să ne urmăriți și pe Facebook.

Comments are closed for this post.