Top
Afis glob-01

Pregatiri de sarbatori. Mici recomandari in spirit creativ.

Vin sarbatorile si sufletul ni se umple de bucurie. O atmosfera frumoasa cu cei dragi, pregatim nerabdatori cadouri, ne intrebam cu entuziasm „oare noi ce vom primi?” si deja ne lasa gura apa la mancarea delicioase care va sta pe mese.

Suntem impreuna cu voi prinsi in aceasta atmosfera si pregatim cu spor si drag cadouri, iar gandurile frumoase ne inunda. Tot in gandurile noastre frumoase, ne gandim cum sa facem ca acest Craciun sa fie cat mai „verde”, iar impactul negativ pe care il avem asupra mediului inconjurator sa fie cat mai mic. Cautam idei frumoase, le punem cap la cap si le insiram mai jos:

1. Incepem cu preferatele noastre: cadouri reciclate creativ. Va spunem cu toate sinceritatea ca sunt cele mai apreciate, fie ca le faceti cu mana voastra, fie ca le cumparati, fiind cadouri unice, speciale si personalizate. Daca va hotarati sa le faceti, albumul de Craciun de pe pagina noastra de Facebook o sa va dea o multitudine de idei. Daca doriti sa le cumparati, magazinul online WunderKraft este special dedicat produselor reciclate creativ.

Foarte important cand ne gandim la cadouri, ne gandim la ambalaje. Ambalajele speciale de cadouri din pacate nu sunt reciclabile, ceea ce inseamna ca vor ajunge in groapa comuna de gunoi. Insa o impachetare frumoasa intr-o cutie de carton revalorificata de voi sau utilizarea unui afis sau ziar vechi pentru impachetare, o sa creeze un efect minunat de „wow”. Va spunem din experienta!

2. Brazii. Si noi iubim mirosul de brad in perioada de Craciun, dar refuzam sa incurajam taierea brazilor. Avem optiuni: un brad in ghiveci care fie il crestem si il pastram de la an la an, fie il donam unei Asociatii/Scoli care sa-l planteze mai departe. Putem opta si pentru un brad artificial, iar pentru mirosul de Craciun sa cumparam o coronita din crengi de brad.

3. Masa de Craciun. Probabil o sa avem musafiri si avem de gand sa pregatim multa mancare delicioasa. Iar pentru un numar mare de oameni, ne gandim ca avem nevoie de tacamuri de unica folosinta. Este important de stiut ca tacamurile de plastic nu se recicleaza. Asa ca mult mai simplu folosesti tacamurile clasice, iar daca nu ai suficiente, sigur poti ruga o prietena sa completeze setul. Despre ce se colecteaza separat si ce nu, te invitam sa citesti aici: http://www.colecteazaselectiv.ro/colectare-separata/.

In rest, va dorim spor la pregatiri, o atmosfera cat mai frumoasa, o ninsoare frumoasa cel putin in ziua de Craciun, iar Mosul sa va ofere cadouri de care sa va fie mare drag.

Comments are closed for this post.