Top

Unde-am reciclat creativ cu incubator107

In iulie 2011, am inceput o frumoasa poveste in mansarda luminoasa de pe Traian 107. Multi dintre voi stiu deja de incubator107, de nebunia de ateliere, de oamenii voiosi si colorati pe care ii gasiti acolo si care invata, impartasesc si cresc impreuna.

Incubator107 este un loc in care se nasc idei si comunitati, locul in care oricine poate invata pe oricine orice…oriunde.

Am inceput cu atelierul Bijuterii din hartie, un am impaturit, despaturit, indoit in jumatate, iar in jumatate si iar in jumatate, am rasucit, lipit…pana o mandrie de bijuterie ne-a iesit.

Cum vara te indeamna sa te joci cu soarele, ne-am intins la povesti pe terasa de la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC), am mai rasucit reviste, am citit printre randuri si am pus creativitatea in varf de scobitoare.

Poti fi creativ oriunde si oricum, asa ca ne-am mutat in Vama Veche, la cei de la Molotov. Cu nisip, mare, valuri si dor de duca, am adunat curiosi in jurul mesei albastre la un atelier de vara. Cu o coala de hartie, ne-am facut bijuterie:)

Unde-i mare, e loc si de munte, caci mare-i bucuria. Am ajus la cei de la Fatzada Street Fest, in Brasov, unde-am intins pravalia in strada si curiosii au invatat pe loc. De esti mic sau de esti mare, te poftim la reciclare:)

Am fost in parc si in parcare cu cei de la Parking Day, Gradina cu Artisti, ONGfest, Roaba de Cultura si Grolsch Change the City, unde am cunoscut oameni frumosi, inventivi si curiosi. Totul e atat de simplu cand vrei:) De esti fata sau baiat, te-asteptam la reciclat!

Cum ce-i frumos, oricui ii place, am deschis usa si am ajuns in Dressing Room Shooping Party, pe Popa Nan 82, unde am mesterit cu stil. Daca nu crezi, hai sa vezi:)

Am continuat si cu cei de la ZENF (Zilele Educatiei Non-Formale) si nu ne oprim aici. Multumim incubator107 pentru locul frumos de sub aripa colorata!

Avant la reciclare!