Top

Dam viata Centrului de Tineret al Bibliotecii Metropolitane – Etapa I

De vreo doua saptamani incoace lucram la un proiect impartit in doua:

Pe de-o parte contribuim la un proiect al Centrului de Tineret al Bibliotecii Metropolitane de lansare a unei televiziuni on-line cu/pentru/despre tineri. Aici dam o mana de ajutor cu amenajarea spatiului de filmare.

Pe de alta parte, ne bucuram de libertatea totala in amenajarea subsolului centrului de tineret, o zona spatioasa, numai buna de organizat mici si inedite ateliere de reciclare creativa.

Cu prima parte suntem destul de evoluati, multumita mobilierului foarte interesant pus la dispozitie de Urban 2020.

Cu subsolul am trecut de prima etapa, respectiv eliberarea spatiului, curatenie si o mana de lavabila. Am mai combinat cu mici momente de reciclare creativa, pentru un alt proiect. Urmeaza pictura pe pereti, mobilier pictat, joaca creativa, totul pentru a-i da viata spatiului si a-l face disponibil tinerilor creativi. Ne dorim tare sa dam un exemplu de transformare a spatiilor din spatii-fantoma in locuri de manifestare a creativitatii puse la dispozitie comunitatii.

Pentru cei care doresc sa se implice in acest proiect, asteptam cu drag un semn de la voi.

Multumim Alin, dl. Horia, Urban 2020, Alexandrei, Mirunei si tuturor celor care s-au implicat/se vor implica intr-un fel sau altul.

Revenim cu noutati!