Top

Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane – etapa a 2a

Dupa depozitare, curatenie absoluta si mici aranjamente prin spatiu, am trecut la urmatoarea etapa, cea artistica. Astazi, 17 noiembrie, am organizat un atelier de pictura pe pereti cu stencils. Coordonat de Ortaku (http://www.facebook.com/ortaku?fref=ts), cu un mic ajutor de la Baumax pentru materiale (multumim pe aceasta cale!), dar si bucurandu-ne de sprijinul Centrului de Tineret al Bibliotecii Metropolitane, lucrurile au decurs extraordinar.

Au fost aproximativ 20 de oameni frumosi si curiosi si fiecare a invatat pasii necesari pentru a picta un portret prin utilizarea unui stencil. Ortaku ne-a aratat cum aranjeaza portretul pe calculator folosind Photoshop sau Illustrator, iar dupa ce printeaza imaginea, cum decupeaza stencilul astfel incat sa surprinzi cele mai importante detalii. Bine-nteles ca totul a culminat cu pictura propriu-zisa pe pereti, iar portretele au iesit foarte bine.

Multumim tuturor celor implicati! Mentionam cu urmeaza o serie de ateliere regulate, printre care un atelier de ornamente de craciun, unul pentru continuat pictura pe perete, precum si alte momente creative.