Top

Atelier la targul Vodafone

În urmă cu câteva zile am fost invitaţi de Incubator 107 să participăm un târg privat organizat de Vodafone pentru personalul său. A fost destul de impresionant să vezi numărul de angajaţi al unei companii de o asemenea mărime. Târgul a fost o idee strălucită, unde meşterii noştri creativi au animat puţin atmosfera şi s-au pus să dezvolte creativitatea curioşilor ce se aflau prin preajmă.

Au lucrat împreună cu participanţii timp de aproximativ 2 ore, în care aceştia au învăţat să realizeze ornamente de Craciun reciclate creativ, vaze din banale PET-uri şi scrumiere din doze de aluminiu. Toată lumea a fost fericită şi cu toţii au reuşit să plece acasă cu câteceva realizat de propriile lor mâini.

Din păcate, fiindcă a fost un eveniment privat, nu avem poze să vă arătăm ce s-a întâmplat pas cu pas, dar vă putem spune că ne-am distrat excelent şi că am descoperit o creativitate şi o dorinţă de cunoaştere lăudabilă printre cei prezenţi, fie că erau din departamentul de Vânzări sau din cel IT.

Sperăm să ne revedem şi la anul cu noii noştri prieteni din Vodafone.