Top

Parteneri

geebiz

“Reciclare Creativa was one of the best initiatives at the Green Economy Eco Business Innovation Challenge, selecting the best out of 150 green enterprises! Recently they have inspired hundreds of young people, decision makers, entrepreneurs and creatives from all around the world in the United States.

Why? Because RC is run by a passionate crew, but without the thousands of Romanian people who already joint them they couldn’t exist. Creative Recycling is not just a social business but a whole movement that ignites creativity wherever it appears, turning anyone into an artist, and retransforming waste in useful objects and materials!”

Kata Szabo, Project Coordinator Green Economy Eco-Business Innovation Initiative (GEEBIZ)

incubator

„Incubator107 și Reciclarecreativa.ro construiesc impreuna o lume in care gasim potentialul in oricine si orice, in care creativitatea transforma mentalitati si comportamente. Cele doua proiecte aduna comunitati care se intersecteaza, se ajuta si se bucura de noua ordine a lumii. „

Stefana Popa, initiator Incubator107

ideo ideis

„Toți cei care au fost măcar o dată la Ideo Ideis au spus că festivalul acesta este magic. Ei bine, anul trecut, magia Ideo Ideis s-a reflectat nu numai prin vibe-ul bun al participanților și poveștilor spuse de-a lungul festivalului, ci și prin foaierul Casei de Cultură.

De-a lungul primelor șase ediții, foaierul era pur și simplu un spațiu de trecere gri și fără personalitate către sala în care urmau să joace trupele participante. Anul trecut, însă, odată cu primirea titulaturii de eveniment responsabil,  am hotărât să-l transformăm într-un spațiu prietenos și colorat, care invită la socializare și transmite acele „goodwill” şi „we are young” specifice Ideo Ideis. Echipa D’Avent și voluntarii Ideo au făcut această transformare magică în numai trei zile! La capătul celor trei zile nu ne venea să credem că tot ce era în fața noastră fusese făcut exclusiv din materiale reciclate.

Cât despre modul în care s-a lucrat în echipă pentru acest proiect, cred că  Ioana Gheța, unul dintre voluntarii Ideo, vă poate poate spune povestea așa cum a fost ea: „Oamenii sunt de toată isprava. S-a stat până la ore imposibile în Casa de Cultură, s-a râs mult şi nici nu s-a simţit că ce se petrecea acolo era de fapt o muncă pe brânci. Echipă omogenă şi cu un super dar să te adopte şi să te instruiască la foc automat. Implicarea lor a fost înca una din multele cireşe de pe tort.”  „

Echipa Ideo Ideis

strauss

biblioteca metropolitana

merci

cv designers

epson

bosch

dremel

dremel