Top

Hai sa colaboram

DACĂ EŞTI FIRMĂ/ ORGANIZAŢIE/ INSTITUŢIE…

Organizati un eveniment pentru firma si vreti sa oferiti timp de relaxare, voie buna si creativitate angajatilor? Haideti sa colaboram! Veti fi incantati de atelierele de reciclare creativa. Stabilim impreuna o tema, facem rost de materialele potrivite, noi aducem creatorii, iar fiecare participant pleaca de la eveniment cu un obiect facut cu mainile lui.

OFERIM:

1. Ateliere de reciclare creativa pentru angajați

2. Ateliere de reciclare creativă pentru evenimente speciale

3. Ateliere de reciclare creativă pentru copii

4. Produse unice la comandă

DACĂ EŞTI ŞCOALĂ…

Pentru ca educatia este cheia unui impact real nu numai asupra mediului inconjurator, ci si asupra perceptiei si atitudinii copiilor, iar reciclarea creativa este o metoda excelenta de educatie non-formala, profitam de fiecare ocazie oferita pentru a-i invata pe copii sa fie creativi, sa foloseasca resursele din jur si sa le pese de mediu. Scrieti-ne fara tagada si haideti sa colaboram organizand impreuna ateliere de reciclare creativa pentru diverse ocazii sau chiar sa transformam scoala in laboratoare de creativitate pentru elevi.

Vreti să colaboram? ALTE IDEI…

Ne place sa ne implicăm! În reamenajarea unor spatii urbane. În proiecte sociale prin care vrem să transmitem o idee. În proiecte prin care putem aduce un zambet creativ copiilor sau adultilor care au nevoie de el. Suntem deschiși și flexibili. Scrieti-ne! Haideti sa colaboram!