Top
dremel1

Dremel si Reciclare Creativa in caravana

Echipa Reciclare Creativa a avut bucuria de a fi alaturi de reprezentantii Bosch in cel mai frumos proiect de promovare cu impact social! Dar sa o luam cu inceputul.

La ce te gândesti când auzi cuvântul „caravană”? Unii ar spune că ii duce cu gândul la vacanţă, alţii la cămile, sau poate la un drum lung cu trasuri inalte…

Ei bine, pentru noi inseamna mult mai mult de-atat. Bucurie dar si munca, invataturi si experiente culturale, drumuri lungi, fara camile, bineinteles, dar care lasa in urma amintiri frumoase.

Ce este cu adevarat Caravana Dremel? Un proiect fain ce promoveaza sculele de bricolaj Dremel, un proiect care sustine reciclarea creativa la un alt nivel si in acelasi timp aduce un aport social in randul copiilor defavorizati. Prin ateliere demonstrative de bricolaj, noi, mesterii reciclatori si reprezentatii Dremel am reusit sa transformam niste simpli paleti in bancute si masute pe care le vom dona caselor de copii. De-a lungul demonstratiilor care au avut loc la Ploiesti, Pitesti, Bucuresti, Sibiu ori Cluj, intrebarile din partea celor mai indrazneti nu au lipsit. Curiozitatea i-a impins pe unii dintre ei sa testeze bancutele, sa ne dea sfaturi, ba chiar sa incerce unele din sculele Dremel.

Totul e bine cand se termina cu bine, iar in cazul Caravanei Dremel, ne declaram multumiti! Am reusit sa aducem miscarea de reciclare creativa la un alt nivel si promitem ca nu ne vom opri aici! Speram ca parteneriatul cu Dremel (marcă a companiei Bosch) va continua cu alte proiecte, cel putin la fel de interesante si captivante.

Comments are closed for this post.