Top
IMG_3705

Despre parteneriatul cu Maria Systems si Agoterm

Recomandăm tâmplăria furnizată de Maria Systems si gemurile Agoterm cu mare drag! Makerspace Intrarea Violoncelului are ferestre și uși realizate cu profesionalism datorită lor.

Acum puteți beneficia de oferta promoțională la tamplarie PVC Rehau si Aluminiu cu Geam Termoizolant- Saint Gobain, la cel mai bun raport pret-calitate. Montajul se face în 5 zile, cu transport gratuit. Puteți afla detalii direct de la ei, la telefoanele 0744.608.264 /0744.608.123 sau pe e-mail vanzari@mariasystems.ro; comenzi@mariasystems.ro

http://www.mariasystems.ro/cerificare.html

Pentru că afacerile locale cresc prin recomandări!

Compania Maria Systems are ca obiect de activitate proiectarea, execuţia şi montajul de tâmplărie termopan din PVC şi aluminiu, ferestre şi uşi, pereţi cortină şi placări cu plăci compozite. De asemenea,  producem şi montam uşi de garaj, rulouri aplicate şi suprapuse, vitrine şi uşi din sticlă, compartimentări interioare din sticlă şi inox,  jaluzele verticale şi orizontale.

Criteriul calităţii este cel care primează în alegerea partenerilor noştrii şi în producţia de tâmplărie PVC.  Diversitatea ofertei de tamplărie PVC, promptitudinea livrărilor, serviciile de calitate prestate, preţurile competitive şi profesionalismul angajaților noştrii sunt principalele elemente ce ne caracterizează.

Modelele de ferestre şi uşi termopan, indiferent de gradul de complexitate, sunt produse cu utilaje performante, linia de producţie cuprinde maşini de debitat,  sisteme de frezare, de sudare , de debavurare, mese montaj feronerie.Specialiștii noștrii, indiferent că participă la producţia sau montajul tâmplăriei sau fac parte din echipa de vânzări şi consiliere, sunt bine pregătiţi pentru ceea ce fac şi sunt tot timpul la curent cu noutăţile din domeniu.

Materialele întrebuinţate sunt certificate la nivel naţional şi internaţional iar produsele noastre au marcajul CE.

DATE TEHNICE PROFILE

Cu suprafata neteda si înclinatiile elegante de 45°, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua rânduri de etansari împiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinând un climat placut în locuinta. Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adâncime constructiva de 60 mm, solutiile REHAU cu ferestre din profile Euro-Design 60 si calitatea sigura a acestora conving si din punct de vedere economic. Bineînteles, Euro-Design 60 respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei EnEV.

Toate avantajele pe scurt

Izolare termica: Valoarea U : 1,6 W/m 2 K

Adâncime constructiva: 60 mm / garnitura de contact

Suprafata: de înalta calitate, neteda, usor de întretinut

Izolare fonica: pâna la clasa de protectie fonica 4

  • ideale pentru cladiri vechi si noi

maria logo

 

Despre Agoterm

Înfiinţată în anul 2003, Societatea Agoterm 93 Srl, este o companie de prelucrare geam simplu şi producătoare de geam termoizolant (termopan sau tripan) cu identitate şi personalitate bine conturate şi o viziune managerială inovativǎ, care îşi adaptează continuu politica şi liniile de dezvoltare strategică a afacerii cu cerinţele clienţilor şi protecţia mediului.

Oferia o gamă de produse diversificată aliniată continuu la solicitările ce vin din domeniul construcţiilor. Produsele respectă întocmai standardele de calitate şi siguranţă din domeniu şi au înglobate tehnologii şi subansamble inovative de la furnzori consacraţi în producţia de elemente pentru vitraje.

Agoterm 93 Srl este o societate cu identitate şi personalitate bine conturate şi o viziune managerială inovativă, care îşi adaptează continuu politica în domeniul calităţii şi al protecţiei mediului liniilor dezvoltării strategice a afacerii. Conducerea societăţii şi nucleul de bază al colectivului au o vastă experienţă în domeniul producţiei de geam termopan de cel putin 15 ani, la această experienţă adăugându-se şi o dotare tehnică adecvată atât unei calităţi mult superioare cât şi unei producţii cantitative.

Acest lucru a determinat o colaborare bună şi foarte bună cu clienţii şi furnizorii. De aceea există clienţi şi furnizori cu care se colaborează din momentul înfiinţării societăţii.

O dată cu aderarea României la Uniunea Europeană a devenit imperios necesară implementarea unor standarde care să fie în concordanţă cu cele impuse la nivel comunitar în toate sectoarele de activitate.

În anul 2005 în societate a fost implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001. De asemenea în anul 2010 a fost finalizată procedura de certificare CE a produselor conform prevederilor standard europene EN1435-1. Toate testele şi verificările au fost efectuată la institutul TNO Quality Services -Olanda.

DESCRIERE STICLA PUSA IN OPERA

Sticla LOW-e este obţinută din sticlă float la care se aplică un strat foarte fin şi transparent de materiale de origine metalică pe suprafaţa unei sticle clare. Această depunere se caracterizează printr-o emisivitate redusă, ea reflectând radiaţiile infraroşii cu lungime de undă mare, caracteristice căldurii provenite din încălzire..

Avantaje: economii pe factura de încălzire, un mai bun confort termic în jurul ferestrelor, aparenţă  neutră, permite trecerea unui maximum de lumină şi energie solară, produs ecologic ( cea mai redusă emisivitate de CO2

agoterm-logo

Comments are closed for this post.