Top
selectie2

Cum sa faci un papion

Daca vreti sa realizati un papion handmade, nu va speriati, pentru ca nu trebuie decat sa urmati cativa pasi pentrul a-l realiza. Partea cea mai importanta este materialul pe care il alegeti pentru papion. Trebuie sa transmita ceva, asa ca alegeti-l cu grija. Apoi mai aveti nevoie de niste ace de siguranta, un ac pentru brosa, un elastic sau o incheietoare cu panglica pentru papion, depinde daca vreti sa ii faceti prinzatoarea clasica sau mai simpla.

Cum sa faci corpul propriu-zis al papionului
Asadar, inainte de toate pregatiti materialul pentru papion. Taie o bucata de material (poti ajusta marimea in functie de preferinte – circa 15X15 cm). Daca materialul vostru are fata si dos, primul pas este de a-l indoi pe dos, fix pe jumatate. Coase in jurul celor trei margini, lasand o gaura mica in mijlocul celei mai lungi dintre el (aprox. 2 cm). Intoarce materialul pe fata prin gaura lasata anterior dupa care il poti coase de tot.

papionpapionpapionpapionpapionpapionpapion

Finalizarea papionului
Treceti apoi la fasia mai mica de material, care va prinde papionul de la mijloc. Taie o bucata de material (circa 6 cm. lungime, 3 cm. latime). Impatureste-o in jumatate pe lungime. Coase pe marginea lungimii. Intoarce materialul pe fata. Coase bucata de material in centrul corpului papionului.

papionpapionpapionpapionpapion

Adauga un ac de siguranta sau un elastic papionului tau

papion

Comments are closed for this post.