Top
19

Poti face cariera din reciclare creativa?

Pe 19 noiembrie am fost invitati la BuzzCamp sa povestim si sa aratam ce inseamna o cariera in reciclare creativa.

BuzzCamp este un eveniment dedicat tinerilor profesionisti, aflati la inceput de drum in cariera. Tineri cu aspiratii, diverse specialitati si orientati profesional spre domeniul business. Iar acest eveniment cu siguranta s-a ridicat peste asteptarile lor, avand in vedere numele mari de companii si traineri reuniti acolo.

Asa ca prima intrebare care ne-a venit in minte a fost: Ce cautam noi acolo? Mai apoi, ne-am dat seama ca suntem intr-adevar unde trebuie.

Am inceput atelierul printr-o introducere spontana in lumea reciclarii creative si o poveste scurta despre noi, oameni cu diverse orientari profesionale, job-uri de birou, dar si cu pasiune pentru creatie. In timp ce povesteam am realizat ca avem foarte multe lucruri de impartasit unor tineri la inceput de cariera si ca ne regasim in povestile lor. La fel speram sa se regaseasca si ei in ale noastre.

Cu ocazia acestui eveniment pot sa dezvalui cate putin despre noi, cine suntem, ce facem si cum am ajuns aici. Noi, echipa ReciclareCreativa.RO, suntem o mana de prieteni pe care contextele frumoase i-au adus impreuna. Georgiana si Alina au pregatire si locuri de munca in administratie publica, Dan este web-designer, Bogdan a lucrat intr-o corporatie si acum e pasionat de origami, Raluca mestereste dintotdeauna, Roxana este geniul nostru social-media.  Pe langa noi mai avem o echipa de voluntari extraordinari cu experiente profesionale la fel de variate ca ale noastre (marketing, domeniul farmaceutic, domeniul non-guvernamental etc).

La inceput de cariera aveam cu totii aspiratii pentru locuri de munca la birou, in companii cu renume sau in institutii centrale din administratie publica. In timp, pasiunea pentru creativitate si dorinta de schimbare in bine a comunitatilor in care traim, ne-a facut sa regandim perspectiva si prioritatile pe care le aveam.

Asa ne-am regasit pasionati de reciclare creativa, cu ganduri de a o transforma intr-o cariera.

In mare, despre asta a fost vorba la BuzzCamp: aspiratii profesionale si pasiune; sau despre cum poti sa faci cariera altfel.

Comments are closed for this post.