Top
DSC01320

Caravana Dremel in actiune

V-am povestit in alte articole despre proiectul Intrarea Violoncelului – constructia unui pavilion din materiale reciclate, in inima Bucurestiului. Acest proiect a putut fi demarat datorita oamenilor frumosi si entuziasti din jurul nostru care ne-au sustinut in campania de crowdfunding, precum si datorita sustinerii oferite de Bosch prin uneltele puse la dispozitie, dar si Don Cafe prin paletii oferiti pentru constructie.

De-a lungul muncii noastre in domeniul reciclarii creative ne-am dat seama cat de importante sunt uneltele cu care lucram si cat de mult fac diferenta pentru un produs finisat. Avem inca foarte multe de invatat, astfel ca orice oportunitate in acest sens este pentru noi bine-venita.

Asa a aparut caravana Dremel in gama de oportunitati de invatare. Timp de cateva week-enduri, echipa ReciclareCreativa.RO va merge alaturi de  echipa Bosch si Dremel prin hypermarketuri de bricolaj din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov,  Sibiu si Cluj pentru a pune uneltele Dremel la treaba in realizarea unor masute din paleti care la final vor fi donate unor case de copii. Am inceput actiunea in forta ieri la Bricostore Baneasa si am continuat-o cu acelasi spor astazi la Bricostore Pantelimon.

Activitatile vor avea loc dupa cum urmeaza:

5 octombrie – Bricostore Baneasa, Bucuresti

6 octombrie – Bricostore Pantelimon, Bucuresti

12 octombrie – Bricostore Brasov

13 octombrie – Dedeman Brasov

19 octombrie – Baumax Bucuresti

25 octombrie – Bricostore Orhideea, Bucuresti

26, 27 octombrie – Dedeman Bucuresti

1 noiembrie – Baumax Pitesti

2 noiembrie – Bricostore Pitesti

3 noiembrie – Bricostore Militari

8 noiembrie – Baumax Brasov

9 noiembrie – Baumax Ploiesti

10 noiembrie – Bricostore Ploiesti

15 noiembrie – Sibiu

16, 17 noiembrie – Cluj-Napoca

Va asteptam!

1 Comment

Comments are closed for this post.