Top
Photo Credits: www.ionutdobre.ro

THE BEST PORTOBELLO WEEKEND

V FOR VINTAGE Portobello Market tocmai s-a incheiat, deci soarele poate sa iasa din nou, sa fim din nou in Bucuresti. Daca mai aveati vreun dubiu, weekendul trecut a demonstrat ca, daca promitem, facem: pentru doua zile am adus Londra la Bucuresti – in cel mai autentic mod. A fost ploaie si vant – cel mai bun pretext pentru palarii cu atitudine si personaje interesante, care au impanzit Sala Dalles si au animat evenimentul. Good vibe si good people, despre asta a fost vorba la ultima editie a targului V for Vintage, desfasurata in cel mai pur stil britanic.

Mai bine de 3500 de vizitatori s-au bucurat de atmosfera, de shopping si de ceaiul fierbinte – un 5 o’clock tea extins pe durata intregii zile. Au descoperit noutati, au scotocit, au glumit, s-au intalnit cu prieteni vechi si si-au facut prieteni noi, printre cei peste o suta de expozanti din zonele Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Copiii s-au distrat impreuna cu cei de la Reciclare Creativa intr-un kids room simpatic, iar parintii lor s-au pozat cu palariile din dotare, cu noile achizitii sau… cu noii prieteni.

Pentru doua zile, la V for Vintage Portobello Market, Sala Dalles a devenit o felie de strada londoneza cu atmosfera vibranta si creativa, populata de oameni frumosi, designeri interesanti, comori si povesti.

Ne vedem la toamna!

_______

V for Vintage is
Laura Calin

Call 0724.228.626
Visit www.vforvintage.ro
Like www.facebook.com/vforvintagefair
Befriend www.facebook.com/viforv
Follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

Article translated by Cristina Zarioiu http://cristinaz4.wordpress.com/

Comments are closed for this post.