Top
DSC00468

Trashformers workshop Berlin – experienta continua

Noutati din ultimele zile:

Miercuri dimineata ne-am jucat de-a societatea perfecta pentru 5 principii sustenabile: Reduce, Recycle, Reuse, Repair, Upcycle. Cu ceva role-playing, cateva discutii filozofice, dar si prezentari simpatice, am ajuns la concluzia ca o societate sustenabila trebuie sa le includa pe toate.

Adoua parte din zi a constat din munca practica, o parte din grup a trecut la reparat de scaune, iar alta parte la cautat metode de refolosire sau reinventare a produselor din gospodarie. Am invatat sa fac portofel din cutii de lapte, dar si papier manche din cartoane de oua.

Seara s-a incheiat in stil italian, in care ne-am pregatit fiecare felia sa de pizza.

Astazi in schimb am avut o zi dedicata Dresdei, unde am cercetat cateva proiecte in lucru. Asa am gasit un atelier de cartier pus la dispozitia oricui vrea sa lucreze ceva acolo, o galerie de arta cu o banca ingenioasa in fata cladirii, dar si un atelier al „piratilor” (dupa cum isi spun ei) cu toate uneltele posibile. Incredibil de bine organizate, dar si accesibile pentru toti cei interesati sa lucreze acolo.

Pare putin, dar au fost doua zile pline, idei multe, ceva ploaie, dar si dovezi ca poti pune pe picioare proiecte frumoase daca lucrezi in echipa potrivita.

Comments are closed for this post.