Top
DSC00550

Berlin – cu mainile murdare

Nu am apucat sa mai scriem pentru ca am fost foarte ocupati cu lucruri creative si interesante. De ieri am inceput partea practica a workshop-ului din Berlin, ceea ce inseamna ca nu mai stam la povesti si ne apucam de proiecte.

Avem multe idei incipiente, cateva deja terminate, dar si alte proiecte frumoase inca in lucru. Toate au fost peste asteptarile noastre.  Oamenii de aici sunt plini de creativitate si entuziasm. Trebuie sa recunoastem totusi ca am avut foarte mult noroc pentru ca ne-au fost puse la dispozitie mai toate uneltele de care aveam nevoie, de la mixer pentru hartie,  masinarii pentru lucrul cu lemnul (n-am nici cea mai vaga idee cum se numesc), pana chiar la un mic atelier de sudura, pentru cei initiati.

Au fost de mare interes paletii. Eu si Dan am facut un scaun/hamac din paleti care a iesit demential si foarte confortabil, pe deasupra :D. Pentru ca a iesit atat de bine, imediat ce ne va permite timpul vom face un tutorial si il vom posta pe internet.

In schimb, astazi si maine lucram impreuna cu celalalt coleg din Romania sa ridicam un tarc pentru doi iepuri foarte mari care sunt tinuti in niste custi foarte mici.

Alte proiecte frumoase: un scaun reconditionat cu fasii din camere de biciclete, un sezlong interesant din paleti, ceva documentare artistica a workshopului… dar sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine.

1 Comment

Comments are closed for this post.