Top
540686_403105209797282_1839588249_n

Atelier FURNITUBES – mobilier neconventional

Ce poti face cu tuburile ce rezultă intr-un studio de plotare? Piese de mobilier neconventional…Cu ajutorul celor de la STUDIOPLOT+ ne-am propus sa dam forma unei tubajere marca FURNITUBES pe care apoi sa o scoatem in lume cand poposim cu reciclarea creativa la diverse evenimente.

Asa ca am organizat un atelier deschis tuturor celor care doresc sa vada reciclarea creativa dusa la un alt nivel…si s-au gasit doritori:) Ne-am impartit in doua echipe, ne-am echipat corespunzator si ne-am pus pe treaba. Masuratorile ne-au dat ceva  batai de cap, insa odata gasita metoda potrivita lucrurile au mers struna. Mai apoi am trecut la taiat dupa care la asamblat. Intr-un final cele doua echipe s-au contopit, iar tubajera noastra incepea sa prinda contur din ce in ce mai mult. In aproximativ 3 ore am putut vedea si rezultatele finale ale muncii noastre… si ne-a placut ceea ce am vazut:)

Tubajera si-a gasit repede loc la Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane si abia asteapta sa fie decorata cu fel de fel de obiecte reciclate creativ.

Multumim Adrian Ibric de la STUDIOPLOT+ pentru coordonarea atelierului!

Pozele surprind procesul creativ asa ca va lasam sa le urmariti…

* Pentru mai multe detalii despre acest tip de mobilier, cititi articolul nostru „FURNITUBES-mobilier neconventional” aici

Comments are closed for this post.