Top
8

Accesorii, tabureţi şi jocuri din mingi de tenis uzate

Institutul PolonezColorimetrul Cultural şi Reciclare Creativa au organizat un  experiment artistic bazat pe reutilizare.

Ghid a fost artista poloneză Julita Wójcik, autuarea multor intervenţii în spaţiul public. Ștergând granițele dintre ceea ce este artistic și ceea ce este cotidian, Wójcik oferă publicului o imagine plină de umor a condiției umane.

În procesul creativ am transformat mingi de tenis uzate de la Pescariu Sports&Spa.  Având 3 ore la dispoziţie, grupul s-a focusat pe câteva teme: accesorii, tabureţi şi jocuri.

Participanţii au venit cu o mulţime de idei şi au început să le pună în practică. Pentru accesorii au creat modele ingenioase şi simple de brăţări şi coliere, pentru tabureţi mingile au fost conectate şi produsele imediat încercate…foarte confortabile trebuie să spunem şi pentru jocuri tot ce putem spune e că ne-am distrat pe cinste!

Prin acest atelier, ReciclareCreativa.RO a dorit să marcheze şi iniţiativa „Cu Reciclarea Creativa în jurul lumii”, proiect ce începe cu o comunitate entuziastă din  Cieszyn, Polonia. Principala idee este să construim împreună o reţea a reciclării creative, cu comunităţi existente sau încurajând noi comunităţi precum cea din Polonia.

Comments are closed for this post.